Besøg salonen på Facebook  Besøg salonen på Instagram         Salon Stjernestøv
  Halsskovvej 31, st. th., 4220 Korsør
  22 66 4220
Har du spørgsmål ang. restriktioner i forhold til at besøge salonen, er du meget velkommen til at ringe til os eller læs mere her.
Vi ses i salonen! 😍

  
 

1. Du får en idé

Men kan det lade sig gøre? Kom ned i salonen og en få en snak med os.

2. Bestil tid

En stor behandling kan tage mange timer - også over en længere periode.

3. Vi laver en plan

Sammen bliver vi enige om forløbet og hvilken behandling, der er bedst for dit hår.

4. HUSK HJEMMEARBEJDET!

Følger du vores anvisninger hjemme, holder din behandling hos os meget længere.

Når en kunde går fra mørkt hår til lyst
Når mange ser en super lækker hårfarvekombination, fx på et billede på Instagram eller Facebook, er det de færreste der ved, at der kan ligge rigtig mange timer i at få det pågældende resultat.

Det kommer helt an på udgangpunktet - altså er grundlaget din helt egen naturlige hårfarve, har du fået det farvet hos frisør eller er det hjemmefarve?
Det kan være en lang vej til det endelige resultat, hvis dét vi har at arbejde med - og hen imod - er meget forskelligt.


Vi vil gerne oplyse dig så meget som muligt, så du kan gøre dig nogle tanker omkring sådan en proces, inden du bestiller din tid.


Filtre på billederne

Det er også værd at huske på, at der tit og ofte er lagt en masse filtre på mange af hår-billederne, som du kan finde på de forskellige sociale medier. 
Derfor kan det som frisør også være lidt svært at forklare, at netop den farve ikke kan lade sig gøre i virkeligheden.
I nogle tilfælde kan det selvfølgelig (og heldigvis) også lade sig gøre, men det er en vurdering vi først kan tage, når vi har set og mærket dit hår.

 

Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i salonen.

Behandlet eller overbehandlet hår

afrensning af hjemmefarveNår vi snakker om et behandlet hår, er det et hår som er blevet farvet eller afbleget før, og det er derfor ikke den naturlige hårfarve. 
Når et hår er farvet, sidder der pigmenter på hvert enkelt hårstrå, som i nogle tilfælde kan gå ind og drille lidt, når man skal lægge en farve uden på. Uden at blive for tekniske, så har vi hårfarver i salonen, som også kan arbejde på en lidt anden måde, end bare at lægge farven uden på den anden farve. 
Resultatet afhænger i særdeleshed meget om hvilke farver, der er blevet brugt til at farve med, og hvor "mæt" håret er af farven.
Vi kan aldrig sige det nok: HJEMMEFARVNING er altså ikke godt! - med mindre man kan få fingrene i gode frisørfarver, OG at man helt nøjagtigt ved hvordan man skal gøre. Det er desværre meget sjældent, at vi ser gode resultater deraf.
Vi opfordrer altid at man går til sin frisør, og snakker med hende eller ham, om hvad kan lade sig gøre.

Er håret overbehandlet, så snakker vi om decideret skadet hår. Dette ser vi ofte hos personer, der har farvet håret selv derhjemme, eller har haft en uheldig oplevelse hos anden frisør.
I mange tilfælde er kemien i de farver, man kan købe i supermarkeder, sammensat på en måde så de billige at fremstille, men knapt så sunde for dit hår. Tænkt på det på denne måde: En frisør lever af bl.a. hårfarvninger. Hvis frisørens farver ødelægger dit hår, så kommer du ikke igen, vel?
Den kemi i supermarkedsprodukterne kan også have en skidt effekt, når du så kommer til frisøren og skal have farvet dit hår næste gang. Der kan være tilført dine hårstrå et lag eller flere af forskellige kemier, som kan gå ind og konflikte i frisørens farver. Resultatet kan derfor desværre være, at der skal tage farve ud, før frisøren kan starte på selve farvningen af håret. Dette er selvfølgelig en proces, som vi helst vil undgå, bl.a. fordi det er med til at påvirke dit hår.

Skadet hår skal i første omgang behandles for dets skader, før man kan gå videre.
Vi har meget skånsomme behandliger med farve netop til skadet hår. Det er vigtigt, at man virkelig sørger for ekstra pleje, hvis man skal have et godt resultat.

Kom ned i salonen og vis os dit hår, så kan vi komme med vores vurdering af skaderne.

Hvor lang tid tager det?

Det kan variere meget fra person til person. 
Vi prøver selvfølgelig altid at være helt realistiske, når vi giver dig et bud på pris og hvor lang tid behandlingen kan strække sig over. 

Igen afhænger det af, hvordan dit hår er behandlet.
Herunder ses en kunde, som skulle igennem et længere forløb for at komme til at færdige resultat.

Det er utroligt vigtigt, at du selv også har fokus på at gøre dit hjemmearbejde.
Når en kunde kommer i salonen, og bruger penge på sådan en behandling, så synes vi det er enormt ærgerligt, hvis hun / han ikke sørger for at fortsætte arbejdet derhjemme.

Hjemmearbejdet er VIGTIGT

Hvis du vil fortsætte med at have en lækker hårfarve, så kræver det også noget af dig. 
Vi kan desværre ikke garantere for holdbarheden, hvis du ikke selv gør noget for det efterfølgende.

Inden du går ud af døren hos os, så har vi klædt dig godt på til du kan pleje håret derhjemme.
Selvfølgelig ser vi helst, at du bruger vores plejeserier fra salonen - dem kan vi helt sikkert stå inde for! - men ellers vil vi gerne høre, hvad du har derhjemme. Vi vil bare sikre os, at håret får en masse kærlig pleje i den kommende tid og fremover. 
Ellers kan behandlingen være spildt, og det samme med dine penge.

Herunder kan de se billeder i vores albums med de forskellige store behandlinger:

Se billeder af farvekorrektion
Se billeder af farvebehandling med Balayge-teknikken
Se billeder af hårfarvebehnadlinger fra mørkt til lyst hår
Se billeder af intense hårfarver