Besøg salonen på Facebook  Besøg salonen på Instagram         Salon Stjernestøv
  Halsskovvej 31, st. th., 4220 Korsør
  22 66 4220

Som du nok allerede ved, er vi desværre nødsaget til at aflyse alle aftaler til og med d. 7. februar 2021.

Vi håber, at vi kan bede dig pænt om at gå ind via 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗕𝗢𝗢𝗞𝗜𝗡𝗚 og lave dine tider om til et tidspunkt efter 7. februar 2021, hvis du har mulighed for det. Det vil være en stor hjælp for os.

På forhånd mange tak.

  
 

Lær at sætte en hurtig hverdagsfrisure

Nogle gange er det faktisk de mest simple teknikker, der gør en kæmpe forskel - også når man kun har et kvarter om morgen til at lave en flot frisure.
Vi samler et hold deltagere, som kan sidde i salonen efter lukketid og hygge, og få en masse gode brugbare tips til hverdagsfrisuren, selvom man kun lige har et kvarters tid, inden man stormer ud af døren om morgen.
  
Hvis du vil med på et af vores kurser i moderne og nemme hverdagsfrisurer, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, da vi annoncerer dér først!

Lær Vintage-frisurer og makeup

Måske har du hørt Ditte nævne hendes andet firma, Pinup Workshop, hvor hun siden 2015 har undervist bl.a. i teknikkerne bag holdbare og smukke vintage-frisurer, samt makeup.
Det er alt fra De 4 Grundteknikker, som sørger for at din frisure holder (næsten) forevigt, og så til hurtige vintageinspirerede hverdagsfrisurer!

Kurser og Workshops

Folk har forskellige måder at lære på - nogle lærer bedst med det i hænderne, hvor andre kan "nøjes" med at se det.
Derfor laver vi både kurser og workshops.