Besøg salonen på Facebook  Besøg salonen på Instagram         Salon Stjernestøv
  Halsskovvej 31, st. th., 4220 Korsør
  22 66 4220
Har du spørgsmål ang. restriktioner i forhold til at besøge salonen, er du meget velkommen til at ringe til os eller læs mere her.
Vi ses i salonen! 😍

  
 

Lige meget om du udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside, eller kommer som kunde i salonen, så er det vores ansvar at sikre dine informationer ikke havner steder, hvor de ikke hører hjemme.

Det er meget sparsomt, hvilke informationer du kan afgive på vores hjemmeside her, men når du udfylder vores kontaktformular, beder vi om dit navn, efternavn og din email (tlf. er valgfrit).
Selve vores system (som behandler din henvendelse igennem hjemmesiden) indsamler også data omkring din IP-adresse, hvilket styresystem du benytter til at besøge vores hjemmeside, hvilken browser og tidspunktet for din henvendelse.

Disse informationer bruger vi selvfølgelig, når vi efterfølgende skal kontakte dig på vegne af din henvendelse til os.
De kan også bruges til at sikre data til Politiet, hvis der skulle være nogen form for misbrug. Det er selvfølgelig også din sikkerhed for, at hvis du oplever misbrug i dit navn, så har vi mulighed for at videregive de nævnte informationer til Politiet.

Opbevaring af din data

Den data vi får ind på dig, via vores hjemmeside, opbevarer vi i vores hjemmeside-system.
For at tilgå dine oplysninger skal der bruges et kodeord, som kun salonen kender til.

Vil du have oplyst, hvilke oplysninger vi har på dig, skal du sende en skriftlig anmodning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Så sender vi informationerne til dig.

Vil du have dine oplysninger slettet, skal du ligeledes sende en mail.


Nyhedsbrev

Du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på vores hjemmeside, og i den forbindelse bruger vi den information, så du selv indtaster i forbindelse med tilmeldingen (navn, efternavn og mail). Vi benytter MailChimp til vores nyhedsbreve, og dine informationer vil derfor også blive lagret på deres servere.

Vil du læse mere om MailChimps håndtering af din data, så kan du læse mere her.Google Analytics

For at kunne give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside, indsamler vi data omkring din færden på vores hjemmeside.
Denne data opbevares af Google. Det er ligeledes igennem Google, at vi kan se, hvor vi kan gøre din oplevelse bedre på hver af vores sider her på hjemmesiden.

Google lagrer info omkring hvor den benyttede server er placeret, hvilken browser du besøger siden fra, hvilken enhed (mobil, tablet, computer osv.) og hvilket styresystem.

Sletning af din data

Vi vurderer fra gang til gang, om hvorvidt en udfyldt kontaktformular fra vores hjemmeside skal slettes med det samme, eller vi skal beholde informationerne lidt endnu. Det kommer an på, hvad henvendelsen drejer sig om.

Din data, som du har afgivet via vores hjemmeside, vil højst være tilgængelig i vores system i 1 år.
Ved årsafslutning går vi al materiale igennem, og derved også sletter alle unødvendige eller helt afsluttede henvendelser.

Vil du have slettet dine oplysninger vi har på dig, skal du sende en skriftlig anmodning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Så sender vi informationerne til dig.